Ново златна Испания Сантандер – Коста Верде 8 дни/ 7 нощувкижүктеу 44.02 Kb.
Дата20.06.2016
өлшемі44.02 Kb.
Н О В О

Златна Испания

Сантандер – Коста Верде

8 дни/ 7 нощувки

1-ви ден: Отпътуване от аерогара София за Мадрид. Пристигане в Мадрид, трансфер с автобус от аерогарата до крайбрежието на Сантандер /400 км по магистрала/. По пътя - посещение на катедралата в Бургос. Пристигане на крайбрежието на Сантандер, настаняване в хотел ****. Вечеря и нощувка. Вечеря в хотела.
2-те ден - 6-ти ден: Свободни дни на база закуска и вечеря в хотела; възможност за допълнителни екскурзии.
7-ми ден: Закуска. Отпътуване за Мадрид; панорамна обиколка на Мадрид с автобус и екскурзовод на български език като се преминава през най-известните за Мадрид забележителности. Настаняване и нощувка в хотел ****в близост до аерогарата.
8-ми ден: Закуска. Трансфер от хотела до аерогарата за полет до София.

Дати:
01.05 - 08.05.2014


08.05 - 15.05.2014
15.05 - 22.05.2014
22.05 - 29.05.2014
29.05 - 05.06.2014
05.06 - 12.06.2014
12.06 - 19.06.2014
19.06 - 26.06.2014

Пакетна цена на човек в двойна стая: 619 евро


Пакетна цена на човек в индивидуална стая: 785 евро
Пакетна цена на 3-ти възрастен, настанен  в двойна стая: 600 евро
Пакетна цена на дете 2-10 г. настанено с двама възрастни: 575 евро


Пакетната цена е в евро и включва:

 • самолетен билет София - Мадрид - София с включени летищни такси;

 • автобус Мадрид - Сантандер и Сантандер - Мадрид;-

 • трансфер хотел - аерогара в Мадрид;

 • посещение на катедралата в Бургос;

 • панорамна обиколка на Мадрид;

 • 1 нощувка на база закуска в Мадрид, хотел Avant Aeropuerto **** www.hotelesavant.com /или подобен/;

 • 6 нощувки на база полупансион /закуска и вечеря с включени вино и вода/ на крайбрежието до Сантандер:  в хотел  Grand Liber & Spa Playa Resort **** www.hotelliber.hotelespelayo.com , хотел Estrella del Norte **** www.estrelladelnorte.es /или подобен/ ;

 • медицинска застраховка;


Цената не включва:

 • входни такси;

 • допълнителни екскурзии /валидни при минимум група от 30 човека/:

1. Сантиляна дел Мар / Пещерата Алтамира/ Суансес  

Отпътуване за Сантиляна дел Мар, един от градовете с най-голямо историческо значение в Испания. Църквата Санта Хулияна е най-представителната сграда в града и най-яккият  образец на романския архитектурен стил в Кантабрия. Когато се говири за Сантиляна дел Мар не може да не се спомене пещерата Алтамира " Сикстинската капела на скалните рисунки". По всяка вероятност тази пещера съдържа най-известните праисторически рисунки. Посещение на копието на пещерата Алтамира / входната такса е включена/. Обяд. Отпътуване за Суансес, където се намира пещерата " Вещиците" с рисунки от палеолита. В близост се намират и археологическите останки "Ла Мола де Трес Паласиос " в Инохедо и крепостната стена, ограждаща манастира Тринатариас. Връщане в хотела.
Цена: 48 евро

2. Сантандер

Отпътуване за Сантандер, столица на провинция Кантабрия. Ще видите градините на Переда с засаждения от кедър, магнолия и палми, площад Портикада,  сградата на Пощите  / 1016 г./, църквата " Христос " и катедралата. По търговската улица Хуан де Ерера ще стигнем до невролгичния център на града където се намират Кметството / 1907 г./, градския музей на Изящните изкуства и къщата - музей и библиотека на Мендес Пелайо. Едно от най-красивите места е полуостров Магдалена, където е и Кралския дворец. Обяд. Свободно време. Връщане в хотела.
Цена: 48 евро

3. Билбао

Отпътуване за Билбао, където ще посетим стария град: Седемте улици, новия площад, закрития плащад " Рибера", базиликата и парка "Етксибария", от където се откри прекрасен изглед към града. Ще посетим зоната на Аренал и Гран виа.  Обяд. Свободно време. Връщане в хотела.

4. Биарец - Байоне

Отпътуване за Биариц, в миналто рибарско селище. През 19 в. лекарите препоръчват да се правят бани в морето до Биариц, тъй като е имало терапевтични свойства. Градът придобива известност през 1854 г. когато императрица Евгени, съпруга на Наполеон III, построява дворец на брега. Градът често е посещаван от британската кралска фамилия.  Забележителностите на града са: морския музей с 24 аквариуми с акули и китове, църквата Сан Мартин, Руската православна църква с известния син купол, императорския параклис, двете казина . Обяд. Посещение на Байоне, разположен на мястото където се вливат двете реки Ниве и Адур. Градът е основан през 950 г. върху останките на стара римска крепост. Главните забележителности на града са: катедралата Санта Мария,/ част от световното културно наследство от 1988 г. /, Цитаделата и Музея на баските и на историята на Байоне. Връщане в хотела.
Цена: 58 евро 

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ

1.Условия за записване: • Копие от лична карта или задграничен паспорт и 250 евро предплата при записването, доплащане: 20 дни преди обявената дата на тръгване.
  В случай, че доплащането не е извършено в горипосочените срокове, вашият договор ще се счита анулиран и ще дължите на ТУРОПЕРАТОРА неустойки според условията за анулации

 • Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от ТУРОПЕРАТОРА в рамките на 5 работни дни. Настаняването в хотели се извършва след 14.00 ч. в деня на пристигане, а освобождаването на стаите трябва да бъде до 12 ч. в деня на отпътуване. Ако за заявената от Вас дата няма места в полета, Ви предлагаме най-близката възможна дата за пътуване.
  * Плащането се извършва в лева в брой или по банков път по курса на БНБ за деня.

2. Договорената обща цена на туристическото пътуване може да се промени в следните случаи:

 • При промяна в стойността на транспортните разходи, в това число на горивото. Редът и начинът за преизчисляване на цената в този случай са: цената се увеличава единствено с реалното увеличение на компонента, повлиял върху изменението на цената.

 • При промяна в размера на такси, свързани с ползвани услуги по настоящия договор, като летищни такси и др.

 • При промяна на обменния валутен курс, относим към договора с повече от 5% в периода между сключването му и датата на отпътуване.

3. Анулации и неустойки

3.1. В случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки:                                                • до 63 дни преди датата на отпътуване - без неустойка;                                                     

 • от 62 дни до 15 дни преди отпътуване: 250 евро;                                                   

 • от 14 до 0 дни: 100 %                                                                               

* Имат се предвид работни дни.

4. Когато направи значителна промяна в някоя от съществуващите клаузи на договора, ТУРОПЕРАТОРЪТ е длъжен да уведоми ПОТРЕБИТЕЛЯ за правата му по чл. 35 от Закона за туризма.


5. Рекламации във връзка с изпълнението на договора се правят в писмен вид само на място. Към рекламацията следва да бъде съставен и приложен тристранен протокол, подписан от ПОТРЕБИТЕЛЯ, ХОТЕЛА и ЧУЖДЕСТРАННИЯ ТУРОПЕРАТОР.
6. ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор съгласно чл. 42 от Закона за туризма с номер на застархователната полица за сключена задължителна застраховка "Отговорност на туроператор" - 37-01000185.

 


©dereksiz.org 2016
әкімшілігінің қараңыз

    Басты бет