Понуда за менаџерска дијагностикажүктеу 60.17 Kb.
Дата10.06.2016
өлшемі60.17 Kb.

ПОНУДА ЗА МЕНАЏЕРСКА ДИЈАГНОСТИКА
ПАКЕТ ЗА ДАМИ ПОД 40 ГОДИНИ


Услуга

цена

Клинички преглед на цело тело со

 

Пулмонални тестови, ЕКГ и Аудиометрија

1.300

Испитување кај спец.за општа и трудова медицина

Спирометрија, Аудиометрија

Рентгенско снимање на бели дробови

900

Проширено лабораториско испитување

4.460

Хематолошки Профил

Крвна слика

200

Серумско железо-Fe

250

Седиментација - SE

100

Анализа на Урина

Уринарен статус

100

Уринарен седимент

100

Скрининг на Гликоза

Гликемија

100

HgA1C - Гликолизиран Хемоглибин

600

Липиден Статус

Холестерол

150

Триглицериди

150

HDL - Липопротени со всока густина

100

LDL - Липопротеини со ниска густина

100

Биохемија на Бубрег

Уреа

120

Креатинин

150

Ацидум Урикум

150

Биохемија на Црн Дроб

Вкупен Билирубин

150

Директен билирубин

150

AST (GOT ); ALT ( GPT )

240

GGT Gamma - glutamul transferase

150

Испитување на Функција на Тироидна Жлезда

TSH и слободен Т4 - Тироидни Хормони - вкупно

1.400

Интернистичка Дијагностика

 

ГАСТРО

2.100

Гасттро-општ интернистички преглед и ултрасонографски преглед на абдомен

Интернистичка Дијагностика

 

КАРДИО

3.100

Ултрасонографски преглед на срце ЕКГ- толкување, кардиолошки преглед

и консултација

Гинеколошка дијагностика

3.300

Преглед, ПАП тест , вагинален ултразвук, Колпоскопија,

 

 

Пакет Микробиолошки брисеви

2.800

хламидија, уреоплазма, микоплазма, брис од вагина

 

брис од цервикс и уринокултура

Дијагностика на гради

1.800

Клинички преглед и ултразвук

Физијатриска дијагностика со масажа на цело тело

1.600

Специјалистички преглед-Физијатар, Релакс-масажа на цело тело

Невролошки преглед

1.500

Вкупно за наплата:

22.860

 
 

Опција - со Инфективни Анализи

 

Комплетни Инфективни Анализи -Хепатитис B,

 

Хепатитис C и сите HIV анализи

1.200

 

 

 

 

 

 

 

Вкупно за наплата со инфективни испитувања:

24.060

Понудените цени имаат рок на важење од три месеци

Со надеж за успешна соработка.


Ре-Медика

Лице за контакт
Сузана Аџиовска
Христина Атанасовска

тел.02/2603-252 и 02/2603-127

Фах: 02-2-603-103

©dereksiz.org 2016
әкімшілігінің қараңыз

    Басты бет