Трета фудбалска лига југ 05 коло 28/ 09/ 2014 година ( недела) 15. 30 час ДелегирањеДата18.07.2016
өлшемі56.34 Kb.


ТРЕТА ФУДБАЛСКА ЛИГА - ЈУГ 05 КОЛО 28/ 09/ 2014 година

( недела) 15.30 час

Делегирање

НАТПРЕВАР 1
ПРЕЗИМЕ, ИМЕ И МЕСТО НА СУДИИ

ОЦЕНКИ

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА-ВАРОШ

РЕЗУЛТАТ


Главен судија

Иванов Игор-Велес
28.09.2014 во 15.30ч.-ЈОСИФОВО
1 асистент

Најдов Мирко-Велес
КОНТРОЛОР

ТЕЖИНА

2 асистент

Секуловски Александар-ВелесЗафиров Златко-Валандово

Делегат

Зафиров Златко-Валандово
НАТПРЕВАР 2


ПРЕВАЛЕЦ-ДОЈРАНСКО ЕЗЕРО

РЕЗУЛТАТ


Главен судија

Илиоски Влатко-Прилеп
28.09.2014 во 15.30ч.-ПРЕВАЛЕЦ
1 асистент

Мишески Иле-Прилеп
КОНТРОЛОР

ТЕЖИНА

2 асистент

Конески Дино-ПрилепПопов Сашко-Велес

Делегат

Попов Сашко-Велес
НАТПРЕВАР 3


БАБУНА-11ОКТОМВРИ

РЕЗУЛТАТ


Главен судија

Гаревски Кристијан-Валандово
28.09.2014 во 13.00ч.ВЕЛЕС
1 асистент

Андов Деан-Неготино
КОНТРОЛОР

ТЕЖИНА

2 асистент

Манчев Кирил-ВаландовоАнгелов Орданчо-Неготино

Делегат

Георгиевски Слободан-Неготино
НАТПРЕВАР 4


ВАРДАР-ПАРТИЗАН

РЕЗУЛТАТ


Главен судија

Величков Боби-Велес
28.09.2014во 15.30ч.-НЕГОТИНО
1 асистент

Иваноски Мартин-Велес
КОНТРОЛОР

ТЕЖИНА

2 асистент

Климкаров Љупче-ВелесДанилов Тони-Неготино

Делегат

Глигоров Никола-Кавадарци
НАТПРЕВАР 5


ПОБЕДА ЈУНИОР-БОРЕЦ 2009

РЕЗУЛТАТ


Главен судија

Димески Жарко-Прилеп
28.09.2014 во 15.30ч-ПРИЛЕП
1 асистент

Спасески Кристијан-Прилеп
КОНТРОЛОР

ТЕЖИНА

2 асистент

Присаѓанец Христијан-ПрилепДимески Љупчо-Прилеп

Делегат

Димески Љупчо-Прилеп
НАТПРЕВАР 6


МЛЕКАР-ГОЛЕМО КОЊАРИ

РЕЗУЛТАТ


Главен судија

Смоквоски Кире-Прилеп
28.09.2014во 15.30ч-МАЛО КОЊАРИ1 асистент

Јорданоски Илчо-Прилеп
КОНТРОЛОР

ТЕЖИНА

2 асистент

Митрески Златко-ПрилепСтанисавлевиќ Слободан-Прилеп

Делегат

Котески Љубе-Прилеп


ТРЕТА ФУДБАЛСКА ЛИГА - ЈУГ КОМИСИЈА ЗА ДЕЛЕГИРАЊЕ
Каталог: delegiranje


Достарыңызбен бөлісу:
©dereksiz.org 2020
әкімшілігінің қараңыз

    Басты бет