WBStorage/Files
  Жените, мирот и безбедноста
  Конкурс за поддршка на Проект на здружение на граѓани за заштита на жртви на семејно насилство
  Конкурс за поддршка на Проекти на здруженија на граѓани за социјална заштита-дневни центри за лица над 18 години со пречки во интелектуалниот развој
  Во врска со Спроведувањето на Акциониот план за подобрување на состојбата на Ромите и Синтите во областа на дејствување на обсе
  Стенографски белешки
  Закон за изменување и дополнување на Закон за акцизите, по скратена постапка второ и трето читање
  Закон за субвенционирање станбен кредит прво читање Предлогот на законот и извештаите на Комисијата за финансирање и буџет како матично работно тело и Законодавно правната комисија во се доставени, односно поделени
  Информација за спроведени активности од проект во областа на вработувањето во соработка на Министерството за труд и социјална политика и Интернационалната организација за миграции
  Стенографски белешки
  Валандово корисници на бањско климатска рекреација за период од 19. 03. До 25. 03. 2012 година бања банско
  Закон за дополнување на законоt за материјално обезбедување на учесниците во народноослободителната
directory WBStorage  
©dereksiz.org 2020
әкімшілігінің қараңыз

    Басты бет