1309 София, Илинден, бл. 75, вх. В тел



Дата09.07.2016
өлшемі0.59 Mb.
#187624
1309 София, Илинден, бл. 75, вх. В

тел. 02 / 821 09 62, 088 861 99 87, 087 985 19 98

е-mail: idea.nives@gmail.com, idea2004@abv.bg, www.idea.dir.bg

Европейски проекти. Прилагане на регламенти от МСС/МСФО в предприятията, които съставят счетоводни отчети на база НСФОМСП (въпроси, които не са решени в НСФОМСП)”





И С П А Н И Я
Палма де Майорка
София – Палма де Майорка – София
15.10 – 22.10.2010 г. – 980 лв.
(8 дни, 7 нощувки, 7 закуски, 7 обяда, 7 вечери)
1 ден – София – Палма де Майорка

Полет София – Палма де Майорка. Кацане на летище Палма де Майорка. Трансфер и настаняване в хотел Playa Calamayor 4*. Нощувка.


2 – 7 ден – Палма де Майорка

Закуска.


Семинарни занятия. Персонални консултации.

Допълнителни мероприятия - екскурзия на Палма де Майорка, включена в пакетната цена: Целодневна панорамна екскурзия до столицата Палма – Готическата Катедрала, Арабска баня и стара Мавританска баня. В близост до катедралата се намира и дворецът на Алмудаина, който е бил дворец на мавританските губернатори, а по-късно и жилище за кралете на Палма де Майорка. Красивият добре укрепен замък на Белвер, който датира от 14 век, се намира в западната част на центъра на града, на върха на залесен хълм. За тези, които обичат да пазаруват, може да бъде посетен колоритен пазар, където могат да се намерят всякакви стоки като дрехи, сувенири, плодове, зеленчуци, кожени изделия и др. Свободно време. Обяд. Вечеря. Нощувка.


8 ден – Палма де Майорка - София

Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер хотел – летище. Полет за София.


Доплащане за единична стая: 220 лв.
Пакетната цена включва: семинарни занятия, персонални консултации, сертификат за преминат квалификационен курс, самолетен билет с WIZZ AIR, трансфер летище - хотел – летище, летищни такси, 7 нощувки, 7 закуски, 7 обяда, 7 вечери в хотел Playa Calamayor 4*, екскурзия на Палма де Майорка, анимация в хотела, екскурзовод на български език, медицинска застраховка.

ВАЖНО: Краен срок за записване и заплащане – 15.09.2010 г.
Местата са ограничени.

Информация за хотела:


хотел Playa Calamayor 4*

Разположение: хотел Playa Calamayor 4* се намира на първа линия на плажа Кала Майор, на 10 км от Палма де Майорка. Има удобна връзка с обществен транспорт до Палма.

В стаите:  143 стаи, сателитна телевизия, телефон, климатик, хладилник, баня с душ, сешоар, тераса, сейф.

На територията на хотела: ресторант, бар, вътрешен и външен басейн.

Хранене: закуска, обяд, вечеря на шведска маса, напитки – вода, вино.



ТЕМИ:
1. Европейски проекти:

- Разходи и приходи по проектите - Допустими разходи, Недопустими разходи, Изисквания към документирането и счетоводното отчитане на разходите, плащанията и приходите свързани с проектите.



- Сдружаване за изпълнение на проекти - Юридически статут на сдруженията, Данъчен статут на сдруженията, Изисквания към организацията на счетоводното отчитане – приложение на МСФО/СС 31 Счетоводно отчитане на дялове в смесени предприятия, Консорциум – неперсонифицирано дружество.
2. Прилагане на регламенти от МСС/МСФО в предприятията, които съставят счетоводни отчети на база НСФОМСП (въпроси, които не са решени в НСФОМСП):

- Споразумение за концесионна услуга, Споразумения за строителство на недвижим имот, Разпределения на непарични активи на собствениците, Прехвърляне на активи от клиенти.

Достарыңызбен бөлісу:




©dereksiz.org 2024
әкімшілігінің қараңыз

    Басты бет