Валандово корисници на бањско климатска рекреација за период од 19. 03. До 25. 03. 2012 година бања банскоДата18.07.2016
өлшемі103.86 Kb.
ВАЛАНДОВО

КОРИСНИЦИ НА БАЊСКО КЛИМАТСКА РЕКРЕАЦИЈА ЗА ПЕРИОД ОД 19.03.ДО 25.03.2012 ГОДИНА

БАЊА БАНСКО

Име и презиме

Пензиски број

со/без придружба (1/0)

Од

До

VANGEL BO@INOV

111004484110

со

19.03

25.03
ATANAS NAKOV

132000434150

без

19.03

25.03

NADE@DA DIMITRIEVA

133001699610

без

19.03

25.03

PETAR DIMITRIEV

133001749950

без

19.03

25.03

ВАЛАНДОВО

КОРИСНИЦИ НА БАЊСКО КЛИМАТСКА РЕКРЕАЦИЈА ЗА ПЕРИОД ОД 25.03.ДО 31.03.2012 ГОДИНА

БАЊА БАНСКО

Име и презиме

Пензиски број

со/без придружба (1/0)

Од

До

DIMITRIJE SPASOV

133001771620

без

25.03

31.03

STOJANKA PAVLOVA

131001877260

без

25.03

31.03

SAVETA TRAJKOVA

131001864960

без

25.03

31.03

VUKOSAVA RISTOVA

181000885840

без

25.03

31.03

MAKEDONKA KAM^EVA

131002294110

без

25.03

31.03

ВАЛАНДОВО__КОРИСНИЦИ_НА_БАЊСКО_КЛИМАТСКА_РЕКРЕАЦИЈА_ЗА_ПЕРИОД_ОД_20.04._ДО_26.04.2012_ГОДИНА__БАЊА_БАНСКО'>ВАЛАНДОВО__КОРИСНИЦИ_НА_БАЊСКО_КЛИМАТСКА_РЕКРЕАЦИЈА_ЗА_ПЕРИОД_ОД_31.03._ДО_06.04.2012_ГОДИНА__БАЊА_БАНСКО'>ВАЛАНДОВО

КОРИСНИЦИ НА БАЊСКО КЛИМАТСКА РЕКРЕАЦИЈА ЗА ПЕРИОД ОД 31.03. ДО 06.04.2012 ГОДИНА

БАЊА БАНСКО

Име и презиме

Пензиски број

со/без придружба (1/0)

Од

До

RU@A TENEKEXIEVA

181000766960

без

31.03

6.04

MARICA RIZOVA

133001752730

без

31.03

6.04

DRAGICA PAVLOVA

131001141590

без

31.03

6.04

GALINA VANGELOVA

133000949380

без

31.03

6.04

ВАЛАНДОВО__КОРИСНИЦИ_НА_БАЊСКО_КЛИМАТСКА_РЕКРЕАЦИЈА_ЗА_ПЕРИОД_ОД_03.05._ДО_09.05.2012_ГОДИНА__БАЊА_БАНСКО'>ВАЛАНДОВО

КОРИСНИЦИ НА БАЊСКО КЛИМАТСКА РЕКРЕАЦИЈА ЗА ПЕРИОД ОД 20.04. ДО 26.04.2012 ГОДИНА

БАЊА БАНСКО

Име и презиме

Пензиски број

со/без придружба (1/0)

Од

До

SLAVKA TRAEVA

133002185940

без

20.04

26.04

STANA STOJ^EVA

133001203860

без

20.04

26.04

JELENA ZAJKOVA

133001558460

без

20.04

26.04

\OR\E DULGEROV

133001203600

без

20.04

26.04

ВАЛАНДОВО__КОРИСНИЦИ_НА_БАЊСКО_КЛИМАТСКА_РЕКРЕАЦИЈА_ЗА_ПЕРИОД_ОД_15.05._ДО_21.05.2012_ГОДИНА__БАЊА_БАНСКО'>ВАЛАНДОВО

КОРИСНИЦИ НА БАЊСКО КЛИМАТСКА РЕКРЕАЦИЈА ЗА ПЕРИОД ОД 06.04. ДО 12.04.2012 ГОДИНА

БАЊА БАНСКО

Име и презиме

Пензиски број

со/без придружба (1/0)

Од

До

HRISTO BUBOV

833000033870

без

6.04

12.04

MARIJA TANOVSKA

181000476300

без

6.04

12.04

VAN\ELIJA DULGEROVA

133001200060

без

6.04

12.04

MILEVA RIZOVA

131001423580

без

6.04

12.04

ВАЛАНДОВО

КОРИСНИЦИ НА БАЊСКО КЛИМАТСКА РЕКРЕАЦИЈА ЗА ПЕРИОД ОД 03.05. ДО 09.05.2012 ГОДИНА

БАЊА БАНСКО

Име и презиме

Пензиски број

со/без придружба (1/0)

Од

До

MARIKA KAM^EVA

133000776440

без

3.05

9.05

LILJANA GETOVA

133001245450

без

3.05

9.05

VIOLETA DIMOVA

131002306250

без

3.05

9.05

JORDANA POPIVANOVA

133001695570

без

3.05

9.05

ВАЛАНДОВО

КОРИСНИЦИ НА БАЊСКО КЛИМАТСКА РЕКРЕАЦИЈА ЗА ПЕРИОД ОД 09.05. ДО 15.05.2012 ГОДИНА

БАЊА БАНСКО

Име и презиме

Пензиски број

со/без придружба (1/0)

Од

До

STANKA MATANI^KOVA

133001667280

без

9.05

15.05

RISTO LI^NOV

133001912050

без

9.05

15.05

ANDON AN\ELOV

132000485960

без

9.05

15.05

ILIJA NIKOLOV

133001622890

без

9.05

15.05

ВАЛАНДОВО

КОРИСНИЦИ НА БАЊСКО КЛИМАТСКА РЕКРЕАЦИЈА ЗА ПЕРИОД ОД 15.05. ДО 21.05.2012 ГОДИНА

БАЊА БАНСКО

Име и презиме

Пензиски број

со/без придружба (1/0)

Од

До

TRAJKO ATANASOV

133001759760

без

15.05

21.05

STOJAN MOSKOV

752001441620

со

15.05

21.05

HRISTO GU[EV

133002246670

без

15.05

21.05

ВАЛАНДОВО

КОРИСНИЦИ НА БАЊСКО КЛИМАТСКА РЕКРЕАЦИЈА ЗА ПЕРИОД ОД 21.05. ДО 27.05.2012 ГОДИНА

БАЊА БАНСКО


Име и презиме

Пензиски број

со/без придружба (1/0)

Од

До

ALTNA DONEVA

133002283950

без

21.05

27.05

TONA GU[EVA

132000603510

без

21.05

27.05

STANKA \OR\IEVA

133001708520

без

21.05

27.05

Каталог: WBStorage -> Files
Files -> Жените, мирот и безбедноста
Files -> Конкурс за поддршка на Проект на здружение на граѓани за заштита на жртви на семејно насилство
Files -> Конкурс за поддршка на Проекти на здруженија на граѓани за социјална заштита-дневни центри за лица над 18 години со пречки во интелектуалниот развој
Files -> Во врска со Спроведувањето на Акциониот план за подобрување на состојбата на Ромите и Синтите во областа на дејствување на обсе
Files -> Стенографски белешки
Files -> Закон за изменување и дополнување на Закон за акцизите, по скратена постапка второ и трето читање
Files -> Закон за субвенционирање станбен кредит прво читање Предлогот на законот и извештаите на Комисијата за финансирање и буџет како матично работно тело и Законодавно правната комисија во се доставени, односно поделени
Files -> Информација за спроведени активности од проект во областа на вработувањето во соработка на Министерството за труд и социјална политика и Интернационалната организација за миграции
Files -> Стенографски белешки
Files -> Закон за дополнување на законоt за материјално обезбедување на учесниците во народноослободителната


Достарыңызбен бөлісу:
©dereksiz.org 2020
әкімшілігінің қараңыз

    Басты бет