Разкритите ангели и демониДата14.06.2016
өлшемі326.69 Kb.
РАЗКРИТИТЕ АНГЕЛИ И ДЕМОНИ

Патрик Магний

ДАЛИ ДОРИ и в този миг глобално тайно братство организира грижливо контролирането на света? Или даже е по-лошо: изненадващият план вече е подготвен и действа. Вече са разположени оръжията в различни точки на света, за да поднесат катастрофалния си резултат. И не могат да бъдат спрени.
Здравейте! Аз съм Патрик Макний.

“Илюминати” е реално тайно общество, което е създадено и е процедирало преди векове. Тайното братство, което е включвало някои от най-влиятелните хора на планетата. Хора от всички раси и религии, които държат ключови позиции в правителства, духовенства, търговски корпорации, просвета, наука, медицина, военни, финансови и благотворителни организации и институции. Тайно общество, чиято единствена цел е да контролира целия останал свят, неговите ресурси, финанси и хора.

Ако такова мощно тайно общество съществува изобщо, то то ще представлява целия ред на свободния свят. Това също така означава, че именно те биха знаели какво означава точно “Свободен свят”... изобщо.

Някои казват: “Чудовищно!” Но сега за първи път имаме и доказателства. Не само, че съществува, но е и замесена с две от най-мощните разузнавателни групировки в цял свят.

Какво още? Оръжия за масово унищожение, разположени в САЩ и други държави, за бъдещи цели?

Как е възможно това да се случва?


За да стигнем до истината, трябва да изследваме тъмните дълбини на света на тайните общества, чиято хармония, ритуали и дори съществувание са забулени в тайна.

Тайното общество е съществувало от хиляди години. Имали са единственото превъзходство на уникално познание, заради което са се заклевали във всичко свято да го пазят в тайна. В усвояването на това познание, контролирано от тях самите, те са вярвали, че могат да контролират другите.

Едно от най-ранните тайни общества все още съществува и днес. Масонството. Поверието е, че произхожда от древен Египет. Създадено е само от най-добрите майстори каменоделци, имащи специални математически познания, необходими за построяването на пирамидите.

И през вековете Масоните са съхранили методиките си, само за да могат те да строят велики структури, така че да издържат на времето, чак до наши дни.

Първо Пирамидите, а след това и грандиозните замъци и катедрали в Европа.

Но това тайно общество не е обхващало само занаятчии.


ХАШИШИНИ
Думата “Хашишин” произлиза от тайно мюсюлманско общество, състоящо се от шиитски войни, които са контролирали северна Сирия, като са се сблъскали с ранните кръстоносци през XI век. Тяхната специалност била в изкуството на отнемането на живот. Предводителят им бил Хасан Изабар, наричан Старейшината на планината, който управлявал от отдалечена крепост.

Хасан вербувал последователите си с обещанието, че ако умрат за Аллах ще живеят вечно в рая, задоволени със земни и небесни блага. Той използвал противоречивите усещания от чувството, че си богоизбран и същевременно убиец, за да има пълната власт над армията си, както и да възпитава пълно подчинение.

Хасан мотивирал с хашиш неговите фанатизирани последователи, за да придобият твърда увереност, преди да ги изпрати на самоубийствени мисии. Така придобил и името “Хасашин”, което се превърнало по-късно в Хашишин или Консуматорът на хашиша.

Края на 1100 година Хашишинът разполагал със 70 хилядна фанатизирана армия.


ТАМПЛИЕРИ
В същото историческо време (1099 г.) друго тайно братство било създадено - Тамплиерите.

Орденът на Сион, молещ се на Зайон, бил за категоричното завръщане на религиозните закони, създадени в средновековна Франция, с твърдото намерение да подкрепят законния престолонаследник да си възвърне тронът на Франция.

Официалните им пергаменти са открити в Нотердам, Дюмон, Сион и Йерусалим.

През 1117 г. Балдуин I, крал на Йерусалим, е бил изключително поласкан да се възползва от тяхната сила в свои проблеми и да им помогне да си върнат трона.

В завръщането кралят издал указ, наречен “Рицарите Тамплиери”, който давал административни и военни права на Ордена на Сион.

Братството “Рицарите Тамплиери” било създадено 10 години преди това, заради целта да пазят пилигримите по пътя им към Светите земи.

Точно по това време в средния изток Тамплиерите се срещнали с мюсюлманите, включително и с Хашишините.

Всъщност след кръстоносците, които са били техни врагове, Хашишините са рисували по джамиите си, по храмов почин, приписвайки им далеч по-сериозни фанатични и смъртоносни идеи. Но храмовете се доразвили и се превърнали не в очакваната Ортодоксална християнска организация. Но тайната им ритуалност и синовност са далеч по-мистично, еретично и окултно ориентирани, така както техните храмове се развивали и братството се развило като църква в църквата. Създали своя банкова система, провокирайки доходите на епископите, и отговаряли само пред Папата.

Всичко в тамплиерските обичаи притежава елемент на мистерия. В самото начало замисълът е бил просто да се проправи пътят, от първите кръстоносци, между Европа и Светите земи.

Около 1118 г. девет френски рицари, всички от които били свързани с графа на Шампан, решили да потеглят към Светите земи с мисията да охраняват пътя на вярващите, за да бъде по-лесно достъпен за пилигримите.

В крайна сметка те стигнали до Светите земи, като няма данни да се е случило нещо в продължение на девет години.

Още от самото начало има нелогични моменти. Има и други доказателства, че тази мисия да се охранява пътят за Светите земи, е всъщност маскировка за друго намерение...

Има документи, които еднозначно твърдят, че трябва да е имало нещо, което им е било необходимо за тях да намерят. Археолозите са намерили останки от техни храмове, умишлено унищожени.

Докато времето минавало, те намирали все по-малко време за охраняването на пътя.

Но за това пък девет години са копаели тунел под храмовата планина, което е оригиналното местонахождение на библейският храм на Соломон.

Какво ли са търсели?


Храмът на Соломон отдавна е бил разрушен. В тези размирни времена свещениците трябва да са знаели за скрито религиозно съкровище и тайно са изкопавали подземен път, докато безопасно го изнесат от там.

Библията твърди, че Кивот на Завета, както и други съкровища от този храм, са оцелели седем чуждоземни набези точно по този начин.

Естествено не е било съвпадение, че рицарите са се установили в джамия, изградена върху древни руини. И поради тази причина са си променили името на ордена от “Рицарите Храмовници”, на “Рицарите Тамплиери”.

Монах, наречен Бернар, който по-късно е наречен Свети Бернар, е бил свързан с формирането на ордена. Свети Бернар е участвал в разчитането на текстовете от иврит. В много отношения Бернар е бил светски човек, но също минавал и за много духовен.

По странен за времето си начин той се е интересувал от женското начало в религията. Интересувал се е от култовете към “Черната Мадона” в южна Франция, много загадъчни, почти езически. Много силно е уважавал женското начало, в много отношения олицетворявано от Дева Мария, което е било много необичайно за времето си и това е било най-голямата му движеща сила. Бил е много начетен за времето си, изучавал е текстове на иврит и други текстове. И е възможно той да е намерил там нещо, което е накарало хората да вярват, че нещо ще се случи в Йерусалим.

Това е догадка, но доста логична. Има хора, които изучават всички тези текстове. И те искат да изпратят изследователи по тези стари места.

Честно казано, не зная какво са открили в тези текстове, но очевидно е било важно. Никой не знае какво са открили, пълна загадка е. Изобилства от теории и всяка от тях може да е вярна. Книжата, Кивота на завета, Свещения Граал... каквото и да е било, но със сигурност са имали своята тайна.

Един намерен стар текст гласи: “Проправихме тайния проход към пещерата и оставихме кавалер на ордена, както и преди.”

“Слънцето е било в положение на пладне и лъчите му позволили да открие малко сандъче или ковчеже на пиедестал, любопитно гравирано и обковано със злато.”

“Той даде сигнал да го изтеглят и беше незабавно издърпан.”

“Дадохме го за изследване на “Съвета на лагера” (военно).”

Какво е съдържало това малко сандъче, че е развълнувало така Тамплиерите?

Групата от християнски рицари, определено свързани с клетва за бедност, не биха се заинтересували от предмет с материална стойност. По-вероятно е било обект с голямо религиозно значение. И до наши дни ние все още не знаем какво са намерили Тамплиерите в скритата пещера.

Може би новината за находката е довела граф Хю (втори син на Теобалд I) на Шампан, финансирал похода отново към Йерусалим, да се присъедини към бившите си васали. Веднъж пристигнал там, той се отказва от цялата си собственост, за да служи като един от Тамплиерите.

След това откритие главният рицар посещава Папата и с благословията на Св. Бернар църквата официално признава ордена на Тамплиерите.

Из целия християнски свят мъжете се втурнали да се присъединяват към ордена, изоставяйки семейство и собственост и полагайки трудната клетва за бедност и целомъдрие.

Обричането в бедност се превръщало в начин за забогатяване, присъединявайки се към ордена те са дарявали имуществото си. Било престижно за благородните семейства да изпращат синовете си в тази формация и естествено изпращали парите и притежанията си към нея. И разбира се, когато Папата е признал ордена и е благословил добрата му кауза, всеки е искал да впечатли Папата и е правел дарения за ордена. Материалните мащаби били огромни, във вид на земи, замъци, добитък и разбира се - пари. Тези блага не достигали пряко до никой отделен рицар, които имали славата на най-непобедимите и всяващи страх християнски рицари. Нещо като специални части по това време, само че странна смесица от монаси и войни.

Рицарите Тамплиери имали доста успешна кариера след кръстоносните походи. Те завзели буквално финансово цяла Европа доминирайки красноречиво в сериозните отрасли в индустрията, особено в лихварството. Те са измислили сегашното чеково плащане и доста скоро всички европейски крале им дължали пари. В много отношения са надраснали себе си, особено по отношение на Папата и много крале. Били са невероятно богати и сякаш нищо не можело да ги спре.

Повечето историци вярват, че изгревът им се дължал именно заради богатствата им. Особено френският крал стартирал кампанията за потискане на Тамплиерите. Филип Хубавият, който завиждал за техните материални придобивки, използвал обвинения в богохулство и светотатство срещу тях. Но всъщност се стремял към парите им.

Църквата обърнала тяхното посвещение на вярата им срещу тях самите. И това, че те не са почитали църквата, било добре известно.

Имало е и сексуален елемент в обвинението им, но това винаги е съпътствало религиозните общества, обвинени в еретизъм. Били обвинени в содомия и хомосексуализъм. Били обвинени, че плюят и погазват разпятието. Не само, че са били обвинявани в почитането на Шабат, но в изключителни случаи в почитане на “Шабат котешка глава”.

Католическата църква се добрала до изповедта им, от която се нуждаела, за да заклейми Тамплиерите.

В петък 13, 1307 г. Папата официално разпуска ордена на Тамплиерите. Главният им рицар бил изгорен на кол.

До средата на 1300 година членовете на ордена изчезнали съвсем, а богатството им било конфискувано.

Но как е могло най-богатото и най-могъщо братство в света и цялото им богатство да се отпише и изземе за една нощ?

Най-обучените и организирани Тамплиери потънали в дън земя, вземайки по-голямата част от богатството си със себе си. Замесени са във всичките мощни и влиятелни тайни общества. Всъщност Тамплиерите не са изчезнали никъде, просто са се скрили от поглед. Но с едно ново измерение - крайната им омраза към католическата църква.

В същото време Орденът на Сион допуснал, че църквата ще им отреди същата участ и те привидно изчезнали, но само от взора на обществото.

Повече от 400 години, от XIV до края на XVIII век, Масони, Хашишини, Братството на Сион и Тамплиерите са съществували като относително изолирани тайни общества, с ограничен обсег.


ИЛЮМИНАТИ
До 1 Май 1776 г. в Бавария човешката раса е видяла, че може би това е най-мрачният ден. Адам Уайшавпт, йезуитски професор по църковно право с предпочитания към окултното, формира нова тайна организация, която включва членове от всички тайни общества, с немислимата цел за абсолютен контрол на целия свят и неговите ресурси и упражняване единствената власт над хората. И ето как мистично е описал новия световен ред: [“Нов ред от пълноценните” (http://www.greatseal.com/mottoes/seclorum.html)]

Дяволското му братство било създадено на основата на синтеза от преждесъществували тайни общества. Той изкусно комбинирал масонската тайна ритуалност и познание, ислямския мистицизъм, изкуството да убиваш и употребата на хашиш на Хашишините, от ордена на Сион, влиятелното членство, и Тамплиерските богатство, мощ, военното дело и мъстта срещу Католическата църква. От себе си добавил окултните познания и не е било случайно, че е избрал 1-ви Май.

Много важна дата в сатанинския календар за създаването на “неговото” общество. Нарекъл ги “Илюминати”, с превод за обществото “Интелектуално озарени”. Но той самият е признавал в тесен кръг, че носят името в чест на Луцифер - владетелят на светлината.

Официалният печат бил мистична незавършена пирамида, с око над нея, от което във всички посоки се пръскат лъчи. Окото символизирало всевиждащата и всезнаеща природа на озареното братство, властващо над света.

За последователите си той изброил 5-те най-главни тайни средства, които ще бъдат използвани за постигане на тъмната му цел:

Тотален контрол над света.

Сексуално и семейно вербуване за онези, които вече заемат високи длъжности в правителствени нива за всички държави и области, към които силните мъже се стремят.

Също така са членували в управата на всички университети, за да култивират най-добрите кадри.

Влиятелни и специално обучени хора, под влиянието на Илюминати, ще бъдат поставени зад кулисите на всички правителствени, религиозни и финансови институции, за да действат като агенти.

Тайното общество ще развие пълен контрол над медиите, така че всички новини и информация да убеждават хората, че решението на многобройните ни проблеми е едно единствено правителство.

Последната фаза на операцията ще изисква впрягането на всички налични ресурси, за да бъдат извършени преврати срещу всички не присъединени към каузата правителства.

Светът ще бъде подчинен на едно глобално правителство, контролирано от Илюминати.

Първоначално групата се състояла от 30 масона от втори ранг и са използвали различни ложи за вербуване на нови хора за различни каузи. Най-високопоставеният масон за вербуване е бил благородник от северна Германия, барон фон Книге, също известен като Адолф Франц, важен играч в европейското масонство.

Илюминати са били изключително потайни, като наричали себе си и подразделенията си с псевдоними от историята. Уайшавпт се наричал Спартак, фон Книге - Фило, щабът - Елус, Австрия - Египет и т.н. Датите са били криптографирани.

Под ръководството на фон Книге, редиците на братството надхвърлили 3 000 души.

Но един толкова бърз успех породил и съпротива.

Йезуитите са се обединили срещу Илюминати от самото начало, като постепенно всички свещеници им станали врагове. Католическата църква подела настъпление срещу тайното братство. Свещениците до такава степен се изправили срещу тях, че губернаторът на Бавария обявил с едикт през 1784 г. Илюминати за конспиративна незаконна формация.

Много от членовете били хвърлени в затвора, а други, в т.ч. Уайшавпт били принудени да напуснат страната.

Скоро не само илюминизмът, но и масонството било насилствено изгонено от Бавария.

Към края на XVIII в. Илюминати сякаш били напълно изчезнали навсякъде. Но те били толкова изчезнали, колкото и предшестващите ги тайни общества. Станали подземни, и добавили нова цел към тъмния си списък. Да проникнат в Католическата религия и да я сринат.


Ако погледнем на света в този момент, какво бихме могли да кажем за тайните общества?

Подразделенията на Масонството съществуват открито по целия свят като преобладаваща организация. Дори в масонското движение по високите ешелони на ордена се изповядва йерархичната структура на Тамплиерите от най-високо ниво. Това, което става вътре в масонските кръгове, все още е относителна тайна. Може би тъмните ритуали, цели и мъстта срещу Католическата църква са известни само на масоните от най-висок ранг.

Масоните и Тамплиерите много успешно са се интегрирали в най-уважаваните кръгове в света.
В по-малка степен Хашишините са се появявали на обществената сцена, периодично в хода на историята. В началото на XIX в. се появяват в Индия, бивайки ръководени от Ага Хан. Те вярвали, че той притежава божествена сила. В края на XIX в. той ги води в Афганистан, където те изграждат трайни връзки с британците. По-късно потомците на Ага Хан още повече проникват в културата на Запада.

Ярък пример за това е, че принц Али-Ага Хан, внук на Ага Хан II се жени за американската актриса Рита Хейуърт.

Дали Хашишините, със своя орден на убийци, са останали в миналото?

Кръвопролитията на екстремистки ислямистки организации ни навеждат на мисълта, че Хашишините съществуват и си прекарват чудесно.


Братството на Сион съществува и днес; твърди се, че редица изтъкнати исторически фигури са служили като главни жреци, като за горното има и доказателства.

През 1975 г. е направено откритие в една парижка библиотека. Открити са пергаменти, наречени “Досиета Льо Каре”. В тези документи били написани имената на най-тайните и важни членове, Леонардо да Винчи, Виктор Юго и сър Исак Нютон.

Някои приписвали на Братството създаването на Европейския съюз. Например се е смятало, че бившият президент на Франция - Франсоа Митеран, е член на ордена, както и много други хора с такива възможности.

Що се отнася до важните кръвни линии, които науката се ангажирала да предпази, братството продължило да го прави.

Поради практикуваното кръвосмешение, повечето монарси в Европа могли да претендират за потомци на Меровингите - кралски кръвни линии. Твърди се, че точно от тези кралски потекла са дошли всичките 44 президента на САЩ.

И цялата тази нишка от последователи на братството на Сион от целия свят е дала на Илюминати средството да влия­ят пряко на политиката и мощта... на планетата.


КГБ И ИЛЮМИНАТИ
Но какво е станало с най-тайното общество между тях? Адам Уайшавпт - Илюминати? Братството, заклело се да обедини всички тайни общества, за да контролира света. Дали все още има такъв активен, всеобхващащ и диаболичен план за контрол над света?

Нещо повече. Шокиращи открития убеждават, че дори са по-целеустремени днес.

Да изучаваш най-тайното общество е като да изучаваш теченията в някое езеро. Вълните на повърхността могат само да ни карат да гадаем какво става в тъмните дълбини.

Илюминатският велик план изисква да се вербуват правителствата във всички държави.

В сегашното ни разследване ще се фокусираме само на една цел, бившият Съветски съюз. Ще видим как е бил манипулиран от Илюминати.

Ефективен начин да се контролира правителството е да се проникне в неговите разузнавателни структури. Ново изнесени документи от архивите на КГБ дават някои безпрецедентни прозрения.

С края на студената война са били контрабандно изнесени някои от най-секретните факти от строго охранявани бивши съветски хранилища. С промяната на пазарната икономика тук, много стоки са били немислимо достъпни за руските черни пазари. Самите те казват, че всичко е за продан в нова Русия. Включително и държавните тайни, и агентите, които са ги пазили.

След колапса в Съветския съюз дойде и края за КГБ. Новото правителство си създаде нови служби за сигурност и разузнаване, наемайки някои от старите КГБ служители, но и оставяйки много без работа. Но дори и на наетите не се е заплащало достатъчно.

Открихме, че много от бившите КГБ служители с готовност си спомнят в детайли за секретната информация, до която са имали достъп, срещу правилното заплащане.

Но, когато става дума за тайните на Илюминати, няма парична стойност, която да накара някого да ги разкрие.

Заснехме тази картина като доказателство, че може да се купи информация от бивш агент на КГБ за тайното братство.

Бившите КГБ служители искаха да ни препратят към черния пазар, от където можехме да се доберем до достоверна информация, но на наша отговорност. Въпреки, че начинанието се оказа като цяло непродуктивно, установихме, че с упоритост, пари и малко късмет е възможно да се добере човек до класифицирана информация на Съюза.

Използвайки скрита камера, записахме многобройни срещи в продължение на месеци, в които се опитваме да се доберем до секретни материали.

Тази размяна между един от нашите московски сътрудници и черноборсовите дилъри се оказа оправдаваща риска си. Това, което ще видите, далеч не е без някои напрегнати моменти.

“Това е, което очаквах...”

“За това и ставаше дума и трябва да платим на нашия човек...”

“И трябва да... разбирате... погрижете се за каквото говорихме...”

“Сделката ни беше за 5 000... само толкова имам.”

“Добре, ако ти харесва... ще трябва още да платиш.”

“Говоря за още пари.”

“Сякаш ние можем да я намерим, добре, хайде да го направим, дайте ни 5 000 и това е...”

“и останалото можете да ни го дадете утре или когато и да е...”

“За 5 000$ беше сделката ни... Не мога да се връщам.”

“Това е... това е всичко, което имам.”

“Добре, тогава си взимаме обратно документите... хей.”

Най-сетне в безопасност от черноборсаджиите, в един от тези документи открихме доказателства за информацията от най-висока класа, предоставена ни от бивши КГБ агенти. Точно както ни бяха казали, в действителност КГБ внимателно е записвало неговите постижения в документи и филми. Те са били пазени на етажи в подземието на централата на КГБ, в условията на извънредни мерки за сигурност. Това вероятно е била “най-чувствителната” информация, притежавана от КГБ, но те подробно ще осветлят най-интимните дейности на КГБ и вероятно връзката с Илюминати.

Документите, които купихме от дилърите, представляват сериозен пробив. Те не само, че потвърждават съществуването на още КГБ материали, те също ни казват къде са били пазени.

Отидохме отново при черноборсаджиите, но въоръжени с нови знания.

Вярваме, че с разрушаването на КГБ, повечето от хранителите му ще са изчезнали. Все трябва да има някой, който да притежава знанията и достъпа, за да ни ги предостави... срещу съответната цена.

През следващите 5 месеца впрегнахме източниците си, за да се доберем точно до тези най-важни тайни на КГБ. Тази операция между наш агент от Москва, преводач и местния черноборсаджия донесе зашеметяващи разкрития.

Мястото на срещата беше в текстилна фабрика в район на Москва. Това е офисът на собственика на завода, използващ го както за легалната, така и за нелегалната си дейност.

След представянето и общи приказки, попитахме дилъра дали на територията на завода се намират материали на КГБ.

Дилър: “Много сложна задача ми поставяте. Този вид документи не се намират лесно.”

Преводач: “Зная и за това съм ти много благодарен. Фьодор имаше високо мнение за теб.”

От сейф се извадиха документи, свързани с филмите и материалите на КГБ, които дилъра беше обещал да ни продаде. След преглед и кратка проверка за автентичност сделката бе осъществена.

Купувач: “Добре... благодаря. Благодаря ви. Приятно ми беше.”

Парите смениха собственика си и групата се отправи към съседен офис, в който се твърдеше, че се пазят филмите и касетите.

Най-накрая графичните филми, касети и документи, за които бяхме чули, видяха бял свят.

Зашеметяващото откритие, в документите открихме доказателства, че Илюминати са инфилтрирали Съветския съюз, както и КГБ. В комуникациите между двама високопоставени агенти от КГБ, в действителност се споменава за Адам Уайшавпт по име. Също и за връзката между бившите ръководители на Русия Джозев Сталин и Никита Хрушчов.

“Нашата мисия, да поставим наш агент във Ватикана, е нещо за което е призовавал Уайшавпт още преди 200 години.”

“Това ли е, което са се опитвали да сторят през годините Сталин и Хрушчов, но без успех?”

“Но аз вярвам, че ние най-накрая сме го постигнали.”

Нещо повече: в нашите лаборатории, изследователите ни направиха обезпокояващо откритие. При уголемяване на невзрачна точка се вижда... Всъщност точката, в края на изречение е печат. Това е незавършена пирамида с око в триъгълник отгоре, официалната емблема на Илюминати, използвана от самото им създаване през 1776 г.
ВАТИКАНА И ИЛЮМИНАТИ
КГБ твърдо е било решено да проникне във Ватикана. Но защо във Ватикана, при наличие на толкова други места от ключов интерес за руснаците?

Отговорът е прост.

Руснаците не биха се интересували от Ватикана, но Илюминати би се интересувал. Не само, че би изпълнило основната кауза, за вендета срещу Католическата църква, но също така би било от полза за друга цел - превземането на света.

Ватиканът може би е най-мощната сила за влияние върху хората в света.

Политиката, диктувана от Ватикана, засяга поне 1 милиард човека, пръснати по целия свят, на всички континенти. За сравнение тези на САЩ са по-малко. Само 3 милиона души са тези на бившия Съветски съюз.

Начело на тази огромна империя е един мъж, Папата, чиито думи, желания и последователност се считат за вдъхновени свише. Никой друг човек на планетата не притежава такава необикновена мощ и влияние.

За Илюминати било от изключително значение да упражнят каквото и да било влияние върху Папата и неговите съветници.

КГБ е имала агенти с постоянно назначение в Рим, но Ватиканът е много затворен свят, с официално признат статут и собствено управление. Де факто е суверенна държава в сърцето на Рим. Външните наблюдатели във Ватикана са силно ограничени.

От по-тайните документи на КГБ, с които се сдобихме, научихме, че през 1972 г. Илюминати използват своите хора в КГБ, изготвят смел план, за да поставят един доверен човек в лоното на Ватикана.

И отново точката в края на изречението е миниатюрната пресечена пирамида с окото - официалният знак на Илюминати. Най-накрая тайното братство ще може да контролира Католическата църква отвътре.

Агентът, изпратен във Ватикана се представил за украински свещеник, изгонен от своята държава за антикомунистическа пропаганда. Той бързо бил приет от про-американските духовници на Ватикана. За няколко месеца постига главната си цел - да спечели доверието на Карло Вило - държавен секретар на Папа Павел VI.
Този изключителен запис на КГБ е агентът като свещеник заедно с помощникът на Карло Вило.

Агент: “Той издаде антикомунистически вестник.”

Агент: “Кардинал Вило би трябвало да го познава. Това е Владомир.”

Третият човек е всъщност друг агент на КГБ, несъмнено внедрен в организацията от Илюминати. Той също се стреми към достъп до кардинала.

Асистент: “Разбира се, той ми каза, че издаваш вестник.”

Третият мъж (смеейки се): “Е, може и така да се нарече, да...”

Асистент: “Добре, сигурен съм, че нашият кардинал ще е много заинтересуван...”

Асистент: “Това е, което имате да кажете, г-н Владомир.”

Асистент: “Добре тогава, мога да ви уредя среща, ако ми дадете адреса си.”

Докато помощникът на Вило е изпратен на обичайното месечно посещение в Милано, КГБ поставя камера в хотелската му стая.

По типичен за КГБ начин, свещеникът ще се постави в ситуация за изнудване, за да се гарантира, че ще сътрудничи.

През следващите няколко дни, една жена се сближава с него и спечелва доверието му.

Филмът показва, че капана е добре заложен.

Жена: “Искаш ли малко вино преди да тръгнем?”

Добре. Едно, две, три, давай!

Една вечер жената идва в стаята му, за да го вземе за служебна вечеря.

Жена: “Червено...вино...”

Жена:”Червено...бяло... Нека да е червено, моля.”

Мъж: “Нека да проверя... мисля, че имам... тук... някъде.”

Мъж: “Имам само червено...става ли?”

Жена: “Както и да е... червено е добре.”

Докато той за кратко е извън стаята, тя сваля блузата си.

Жена: “Е, какво мислиш сега? О, скъпи, лицето ти е неоценимо.”

Филмът свършва внезапно.

Но независимо от изхода на срещата, краткият запис на свещеника с разсъблечената жена... е бил достатъчно разрушителен, за да се гарантира бъдещото му участие в по нататъшното му наблюдение на Вило.

Разбира се, в близко бъдеще Илюминати, които контролират КГБ агентите, щели да потърсят начин да манипулират Вило и те самите.

След постигането и на тази цел, вече щели да са много близо и до сърцето на Католическата религия - Папа Павел VI.

Но изглежда Илюминати не искали само средството за контрол над Ватикана, те понякога прибягвали до убийство.

От самото създаване на Илюминати, известен брой високопоставени лица във Ватикана са намирали смъртта си при доста съмнителни обстоятелства, включително и трима Папи.

Във всички случаи смъртта на високопоставени “хора” е съвпадала във времето с външни политически събития, издайническата черта на тайните общества, въздействащи за собствена изгода.


През 1939 г. за Папа Пий XXI се е планирало да произнесе реч, заклеймяваща както нацизма, така и фашизма, извършващи зло, зад които биха стояли Илюминати. Но преди да изрече своята реч, той внезапно умира.

Приближеният му кардинал Тицеро е чут да повтаря отново и отново на френски: “Те го убиха! Те го убиха!”

Тялото му било бързо балсамирано, за да е невъзможна аутопсията и откриването на причината за смъртта му.

През 1978 г. тайното братство отново прибягва към убийство, за да манипулира папската институция. Павел VI внезапно умира.

Наистина той е бил с крехко здраве, но смъртта му става твърде удобна за много наблюдатели. Но този път Илюминати са постигнали резултат, който самите те не са очаквали. Папа, който ще е в конфликт с тях. Папа Йоан Павел I.

Почти веднага след възкачването си, Папата проявил значителна независимост. Изглежда Папа Йоан Павел I, особено не харесвал корупцията, която виждал, че се шири сред финансовите дела на Ватикана.

Докато е бил кардинал на Венеция, католическа банка е била продадена тайно на Ватиканската банка на цена много по-ниска от реалната. Печалбите, прибирани от шепа хора и по изчисления на някои, достигали повече от 70 милиона долара.

Но загубите за жителите на Венеция били големи. Духовниците на Венеция дори загубили своя пенсионен фонд.

Основни действащи лица били банкерите Роберто Калви, наставникът му Сендона и директорът на Ватиканската банка - епископ Марсинкас.

След като Йоан Павел станал Папа, тримата изброени все още отговаряли за инвестирането на много от средствата на църквата.

Той, от новата си длъжност, назначил разследване за тях и публично оповестяване на фактите. Като цяло той е бил в състояние да разкрие незаконни сделки на стойност почти един милиард долара. Това е щяло да бъде сериозен удар срещу Илюминати, които несъмнено стояли зад криминалните финансови злоупотреби.

Опасностите за Папата станали шокиращо видни по време на частната аудиенция между Йоан Павел и руският православен архиепископ Никодим.

В началото на срещата сипали кафе. Никодим отпил първи и почти мигновено се строполил и умрял. Лицето му било силно изкривено в ужасна и неестествена гримаса, сякаш смъртта е била много болезнена.

Втрещеният Папа оставил своето кафе, което лично си налял. Изведнъж осъзнал, че в кафето е имало отрова, предназначена за него.

Официалният доктор обаче обявил, че причината за смъртта е - доста стандартна причина за смърт във Ватикана - масивен коронарен инфаркт.

Всички факти около смъртта на руския архиепископ Никодим сочели към опит за убийство и неговото организирано прикритие.

Тялото на руснака било много бързо след това балсамирано без преди това да се извърши пълна медицинска експертиза.

След балсамиране е било невъзможно да се извърши аутопсия, за да се установи причината за смъртта, особено ако е включвала и отравяне. Също така кафето, изпито от архиепископа, не е прибрано за анализ; не е проведено и криминално разследване на фактите изобщо.

Въпреки, че доказателствата изчезнали, за мнозина е било ясно, че Папата е минал на косъм от убийството си, едва 10 дни след възкачването му.

Преживяното било толкова страшно, че Папата свикал тайно съвещание със своите 4-ма отбрани кардинали, за да обсъдят събитията.

Това се случило на 28. IX. 1978 г. Само четиримата кардинала и Папата присъствали в стаята. И до ден днешен не се знае какво са си хортували, но след съвещанието Папата предприел действие, преустановил мандата на кардинал Вило като държавен секретар. Това бил същият кардинал Вило, чийто помощник бил изнудван през 1972 г. във филма на КГБ от хотелската стая.

През изминалите шест години и кардиналът също трябва да е бил привлечен към Илюминати. Неговото отстраняване би могло да значи, че Папата е разкрил поне част от тъмната тайна, но дори Йоан Павел не е могъл да избегне своята участ, отредена му от Илюминати.

Тази вечер Папата се оттеглил по-рано от обикновено, вземайки със себе си подробни записки от тайното съвещание, за да ги премисли.

На другата сутрин в 5 ч., неговият най-близък помощник сестра Винченца се обезпокоила. Негово преосвещенство никога не се бил успивал. Тя влязла в покоите му. Йоан Павел сякаш седял и четял в леглото си на запалена лампа. Около него имало разхвърляни листа, но за неин ужас лицето му било изкривено в ужасяващата гримаса, която тя била видяла на мъртвия руснак Никодим, само преди дни.

Едва 33 дни след възкачването си, Папа Йоан Павел I, бил мъртъв.

След повече от 200 години прикриване на тайните си подходи Илюминати много грижливо скривали следите си. Докато само преди часове кардинал Вило бил освободен от длъжността си от предишният Папа, сега отново поел длъжността си, като Шамбелан.

Първо се заключил в покоите на Папата и събрал лекарствата, изписани на покойния от нощното шкафче и повечето от книжата, в това число и онези от съвещанието. Също иззети били и бонбоните, които Папата обичал да яде, докато четял, както и неговите очила за четене и пантофи. Всички тези неща никога не са били видени отново.

След това изпратил сестра Винченца в метох, като и забранил да казва на когото и да било, че е намерила светият отец мъртъв и какво е видяла. След това, в 10:06 ч. наредил да дойдат балсаматорите, но най-шокиращото събитие било, че те пристигнали почти мигновено.

Изчислено е, че при разстоянието, което е трябвало да пропътуват би трябвало да са повикани в 4:45 ч., 15 минути преди сестра Винченца да открие Папата.

В 7:30 ч. бе излъчено обявление до обществеността, огласена бе причината за смъртта - спиране на сърцето. Беше съобщено, че не сестра Винченца, а папският секретар - монсеньор Марти е открил тялото. Променено било и времето в което е открито на 5:30 ч.

Когато било направено изявлението, балсаматорите вече били свършили работата си. По същия начин, както и при друга така подобна смърт - на руския архиепископ, едва 23 дни по-рано. Дори и най-малката възможност да се направи аутопсия с точност 100% била изключена. Ако е имало нечестна игра около смъртта на Йоан Павел I, шансът това да се докаже, бил трайно и окончателно погребан.

10 дни след погребението на Папата, Карло Вило свикал конклав за избор на наследник.

Официалният състав за избор включвал 111 кардинала. Веднъж изолирани в Сикстинската Капела, кардиналите трябвало да бъдат осенени от силата на Святия дух, който да ги води към решенията им. Но в интерес на истината, кардиналите, определени за наследници, не се определят зад затворените врати на конклава... Тези решения се взимат в елегантен ресторант на Рим, където най-влиятелните кардинали се срещат за обеди и вечери.

Когато най-накрая кардиналите се затворили в Сикстинската Капела, било идеалното утро на 15.10.1978 г., това се превърнало в спектакъл на политически манипулации на всички нива. От прошепващи обещания между кардиналите, до разпалени спорове, като напрежението растяло с всеки вот.

След осмия вот, кълба бял дим се извили над Ватикана, сигнализирайки, че новият Папа е вече избран.

Това също било знак за мащабното поражение на КГБ и Илюминати. Новият Папа бил заклет противник на комунизма. Йоан Павел II. Но Илюминати не преглъщат лесно поражение.


На 13 Май 1981 г., Мехмед Али Агджа, мъж издирван в Турция за убийство, стоял пред Ватиканската базилика в тълпата, очакваща пристигането на Папата. Според собствения разказ на Али Агджа, Йоан Павел II се появил в бял джип от Ватикана около 17 ч.

Докато Папата се приближавал, Али Агджа извадил пистолет и стрелял 3 пъти, докато не бил повален на земята от тълпата. Папата бил сериозно ранен, но предстояло да се възстанови и да продължи папството си.

Първоначално Али Агджа твърдял, че е действал сам, но следователите се убедили, че очевидно неуравновесеният и опасен човек е бил оръжие в ръцете на далеч по-мащабна конспирация.

Скоро Али Агджа признал, че стрелбата е била част от Българска конспирация, ръководена от КГБ. Но разбира се, както България, така и СССР отрекоха каквато и да била причастност.

Когато съдът произнася доживотната присъда на Али Агджа, той изглеждал шокиран, че е оставен да понесе отговорността за престъплението сам. Тогава той започнал да дава обстоятелствените подробности за заговора пред италианските следователи, назовавайки по име всички замесени.

На 25.11.1982 г. Сергей Иванов Антонов, служител на Българския Национален Авиопревозвач, е арестуван в Рим и обвинен в участие в покушението. Скоро списъкът се разширил и обхванал още трима българи и четирима турци.

През юли 1983 г. Агджа е преместен в друг затвор и светът стана свидетел как той призна участието на КГБ, провиквайки се към репортерите, че КГБ и българските разузнавателни служби са участвали. По-късно той обясни, че е бил обучаван в България и Сирия от КГБ експерти по международен тероризъм. Той също признава, че Антонов е съучастник, редом с още двама служители на българското посолство.

През 1984 г. един италиански съдия - Ларио Мартело, е убеден, че КГБ и българските разузнавателни служби са замесени в покушението срещу Папа Йоан Павел II. Съдията оповестява тези си изводи въз основа на следните факти: Агджа е използвал идеално подправен паспорт, за да влезе в Италия - нещо, което е било достъпно само за източници от най-висока класа. Той също е разполагал с достатъчно пари, за продължителния си престой в България, Швейцария и няколко други европейски страни. Има доказателства, че е получавал значителна помощ за дейностите си в Италия, довели до улесняване на покушението.

През пролетта процесът срещу седем човека, обвинени в опит за убийство на Папата, се събрал отново и фактите започнали да се появяват.

По време на процеса, няколко турски подсъдими дали показания, че са помагали на Агджа в пътуването от Турция през България, за Италия.

Друг казва, че извършвал плащания на Агджа чрез подсъдимите българи.

Друг признал, че е доставил оръжието за самото покушение на Агджа в един милански ресторант.


През осемдесетте години, след два века разполагане на хора по високи места, Илюминати сякаш били установили контрол и над италианския съд. Накрая за изумление на повечето наблюдатели, италианският съд намерил, че доказателствата са недостатъчни за осъждане на конспираторите.

Делото срещу Агджа илюстрира не просто, че тайното братство е покварило и италианската съдебна система, то също показва, че Илюминати са достигнали до самия връх на КГБ.


През 1990 г., Виктор Иванович Шермов - майор от КГБ, забягнал в САЩ и направил шокиращо разкритие. Преди да избяга от Русия през 1980 г., получил заповед да се сдобие с всякаква възможна информация как може да се достигне физически близо до Папата. Заповедта е подписана от самия Юрий Андропов, началникът на КГБ. Същият Юрий Андропов, който след няколко години ще застане начело на СССР.

За финалната стъпка на Илюминати към доминация се изискваха военни преврати по целия свят, за превземане на властта, за да се създаде едно глобално правителство под техен контрол. За постигането на тази цел са щели да използват огромния излишък от катастрофални оръжия, складирани в СССР за заплаха на целия свят.

Въпреки че КГБ е най-известно, то не е единствено бивше разузнавателно звено, управлявано от СССР.
ГРУ И ИЛЮМИНАТИ
Друга агенция, също толкова мащабна, но дори по-тайна от КГБ е ГРУ (Главно Разузнавателно Управление), представляваща военно разузнаване.

И тайното братство прибягнало до немислимото, за да проникне в него. Доказателствата, че са успели, се откриват в тези строго секретни документи на ГРУ, които ние купихме от дилъра на документи от черния пазар в Русия. В тях агент издава заповед да се работи, под прикритието на журналист във Вашингтон, окръг Колумбия. И още веднъж Илюминати оставят издайническия печат. Една от точките, силно увеличена, представлява пирамида и все виждащо око.

Когато КГБ събирало информация за политически фигури и повлияването върху световната политика, ГРУ събирало разузнавателни сведения, необходими за постигането на военни цели. Някои от дейностите на ГРУ били за постигане на продължителни конфликти, както с Афганистан, но най-главната задача на ГРУ била да се подготвят за бъдещи войни с други държави, особено САЩ.

Именно тази агенция е била нарочена и подготвена за разполагане на смъртоносните оръжия за крайния етап от тъмния план на Илюминати. Агентите на ГРУ са били съвършено обучени за операцията.


Станислав Лунев (бивш ГРУ полковник):

“По време на студената война, началото, средата и края...” “де факто през цялото време на нашето военно учреждение...” “се обучавахме за...” “бившият СССР, за бъдеща война срещу Америка”.


Освен военното си образование, агентите на ГРУ минавали и усилено 3 годишно обучение. Обучавали се да боравят с цялото шпионско оборудване и техники и се превръщали в експерти по експлозивите. Вече напълно обучени, агентите на ГРУ били изпращани по задължение в чужди държави. Някои получавали дипломатически имунитет и започвали работа в посолства, други приемали службата на журналисти, както в случая с документа, с който се сдобихме, със заплаха на Илюминати.

Един от тях е Станислав Лунев, бивш полковник от ГРУ, който през 1992 г, след 20 години в агенцията, е на път да стане руски офицер с най-висок военен чин, който е избягал от страната си.

В своята книга (През очите на врага) и в интервю с нас, Лунев хвърля светлина от първа ръка към ГРУ.

Въпреки че не си показва лицето, Лунев нито признава, нито отхвърля участието на Илюминати в КГБ. Той обаче разкрива някои шокиращи факти.

“В САЩ работех в един оперативен участък във Вашингтон, под същото прикритие като кореспондент на осведомителна агенция ТАСС. Беше много добро прикритие, защото нали знаете приликите между журналист и шпионин... истински шпионин. Защото всеки от тях се оглежда за новини... и за истинска информация.”

Веднъж поставен на длъжност, на съответното място, агентът на ГРУ имал разнообразни задачи. Една от тях била да се подпомагат терористични групировки, за да се дестабилизират неприятелските правителства. Длъжностни лица от ГРУ разкрили по време на войната с Виетнам агенцията, инвестирала 1 милиард долара за подпомагане на антивоенна кампания в САЩ.

Това изкусно умение за манипулиране на правителства съвършено пасва на бъдещите планове на Илюминати да свалят правителства.
Друга главна част от агентурата на ГРУ се е занимавала с полагането на основите за руските спец части: “СПЕЦНАЗ”. Тези елитни военни части, под шапката на ГРУ, прониквали в чужди държави за извършване на военен саботаж, при нужда. Някои взривявали стратегически цели като електроцентрали, мостове и съобщителни центрове. Други формирали отряди за елиминиране на държавни ръководители и техните семейства. Това е била способност, високо ценена от Илюминати, за световно господство.

За изпращането на спец части в чужди страни, когато се е изисквало, ГРУ е имало нужда от гаранции за успешното пресичане на граници. За целта, те разчитали на капацитета на КГБ. Агенцията постигала невероятни успехи в чуждо граничното проникване. За тях е било необходимо да могат да разполагат своите шпиони и да изнасят сведения с последователност.

Отново, както и преди, КГБ използва секс и изнудване за постигане на целите си.

В този филм на КГБ, човекът в дясно е агент на КГБ, изпълняващ ролята на “Гарван”. Мъж, който е поставен, за да накара някого да шпионира, чрез прелъстяване. Този “Гарван” е в процес на изготвяне на капан за мексикански граничен служител.


Агент: “Просто ми се обади и ще намеря къде да отидем.”

Граничен служител: “Добре... може би утре?”

Агент: “Разбрахме се (мрънка)... наздраве...”

Веднъж хванали граничният служител да работи за тях, КГБ агентите вече можели свободно да пресичат границата между САЩ и Мексико, на неговото работно място. Тази информация се предавала после на ГРУ, за да могат на свой ред да прекарват свои агенти и СПЕЦНАЗ оттам, когато това се изисквало.

“Ще ти се обадя по-късно, добре... чао за сега”

“...е... ще ми се обадиш ли?”

“Ще ти се обадя.”

“Наистина ли?”

“Както и да е... ще те потърся, разбираш какво искам да кажа... ще ти се обадя”.

“Добре ли си?”

“Добре съм.”

“Добре.”


За изпълнението на плана за глобален хаос и военни преврати, тайното братство използвало ГРУ за поставянето на скрити агенти и разрушителни оръжия по света. Тези оръжия щели да стоят скрити на стратегически места до деня, в който ще са нужни.

По това време, избрано от Илюминати, агентите щели да се разкрият, а оръжията да се използват.

“Тези специални операционни части... командоси... са много сериозно тренирани професионалисти.”

“И те ще дойдат тук, когато... не подозирате война.”

“И те трябва да имат доста специални оръжейни системи, за да разрушат добре охранявани цели.”

“Така, че те ще имат ядрени оръжия, химически, биологични и други въоръжения.”

Най-страховитото оръжие за внасяне, са малките ядрени установки, така наречените “ядрени куфарчета-бомби”.

Тези оръжия са лесно преносими и от един човек, но с катастрофална унищожителна мощ.

Веднъж вкарани в САЩ и други враждебни страни, оръжията се скриват на сигурно, за да могат да се използват при война.

Изчислено е, че всяващ страх брой такива ядрени устройства се намират в САЩ и други държави.

По всяка вероятност те остават скрити на тайните си места, всички готови за използване днес.

Благодарение на новооткритите досиета на КГБ, ние имаме шокиращ поглед върху това как Илюминати от години са манипулирали света и световни институции като Ватикана и видяхме разполагането на разрушителни оръжия, разположени в целия свят.

Ние се съсредоточихме само върху руската връзка с Илюминати.
ИЛЮМИНАТИ И НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД
От времето на основаването на тайното общество от Уайшавпт, през 1776 г., нейните пипала са се разпрострели до много други нации по света. Дори и САЩ показва издайнически знаци. Най-очевидният е върху банкнотата от 1 щатски долар. Ясно показани са пирамидата и окото. Емблемата на Илюминати е поставена там през 1933 г. по силата на декрет от президента Ф. Д. Рузвелт. По нея са изписани латинските думи: “Novous ordo seclorum”, означаващи: “Нов световен ред”.

Може ли немислимият план за глобално господство на Илюминати да бъде спрян? Единственото, от което се бои тайното общество, е да не бъде разкрито.

Днес широко се разпространяват книги, Интернет изобилства с теми за тайните организации. Можем само да се надяваме, че хората от всички нации по целия свят, ще видят знаците и ще се вслушат ясно в предупреждението, че хора, таящи се в сянката, планират да отнемат свободата ни.
Аз съм Патрик Макний. Благодаря, че бяхте с мен.

Превод: Tenere и Dakota


***

Какво казва Библията за последното световно правителство:

И видях звяр, който излизаше от морето и имаше десет рога и седем глави; и на роговете му десет корони, а на главите му богохулни имена. И звярът, който видях, приличаше на леопард, а краката му бяха като крака на мечка, устата му като уста на лъв; и змеят му даде силата си, престола си и голяма власт. И видях една от главите му като че ли смъртно ранена; но смъртоносната му рана оздравя; и цялата земя учудена отиде след звяра и се поклониха на змея, защото даде властта си на звяра; поклониха се и на звяра, като казваха: Кой е като този звяр и кой може да воюва против него? И му бе дадено да говори и с устата си горделиво и богохулно; дадена му бе още власт да действа четиридесет и два месеца. И отвори устата си да изрече хули против Бога, да хули името Му и скинията Му, и онези, които живеят на небесата. И му бе позволено да воюва против светиите и да ги победи; и му бе дадена власт над всяко племе, език и народ. И ще му се поклонят всички, които живеят на земята, всеки, чието име не е било записано от създаването на света в книгата на живота на заклания Агнец.”

(Откровение 13:1-8).


И видях друг звяр, който излизаше от земята; и имаше два рога, като агнешки, а говореше като змей. Той упражняваше цялата власт на първия звяр в неговото присъствие и принуди земята и живеещите на нея да се поклонят на първия звяр, чиято смъртоносна рана беше оздравяла. И вършеше големи знамения, дори предизвика и огън да слиза от небето на земята пред човеците. И мамеше живеещите на земята чрез знаменията, които му беше позволено да извърши пред звяра, като казваше на живеещите на земята да направят образ на звяра, който беше ранен от меча и оздравя. И му бе позволено да вложи дихание в образа на звяра, така че образът на звяра да проговори; също и да направи да бъдат избити онези, които не се покланят на образа на звяра. И принуждаваше всички, малки и големи, богати и бедни, свободни и роби, да им бъде сложен белег на десницата или на челата им, за да не може никой да купува или да продава, освен онзи, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име. Тук е нужна мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.”

(Откровение 13:11-18).


Достарыңызбен бөлісу:
©dereksiz.org 2020
әкімшілігінің қараңыз

    Басты бет